Over LUHU
Welkom bij Luhu, het eerste café in Nederland dat wordt gerund door doven! Iedereen die in het café werkt is doof en gebruikt Nederlandse Gebarentaal.

Maar geen zorgen, aan communicatiemogelijkheden geen gebrek: probeer gerust te gebaren, wijs aan wat je wilt of schrijf het even op. Ons doel is om je ervan bewust te maken dat communicatie niet alleen maar via spraak is!
Sam pattipeiluhu
Toen we bezig waren met het bedenken van een naam voor het café, waren we opzoek naar iemand die een belangrijke rol had gespeeld in de dovengemeenschap en inspirerend was voor individuen en organisaties. We wilden ook graag iemand uit een minderheidsgroep kiezen, omdat deze groep vaak ondervertegenwoordigd is in de geschiedenisboeken. Na beraad wisten we dat we het werk van Sam Pattipeiluhu eer aan moesten doen.

We zijn oprecht geïnspireerd door het gedachtegoed van Sam Pattipeiluhu en willen dat graag laten doorschemeren in de naam van ons café. We hebben ervoor gekozen om het café gedeeltelijk naar Sam te vernoemen omdat we zijn bijdrage aan de dovengemeenschap willen herdenken en omdat we zijn culturele achtergrond willen eren. We hopen dat ons café een plek kan zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar de gedachtegoed van Sam Pattipeiluhu centraal staat.
Het Team
De foto's komen er nog aan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading

DENNIS
ENGELIEN
ANTÓNIO
MIRANDA
JAYSON
SYBREN